Izvleček vrtnice

Botanična moč namesto živalske
Podpira izločanje aktivnega kisika.

Kaj je jajčnik?

Plodnica je del ženskega razmnoževalnega organa cveta ali gineceja pri cvetnicah. To je del, kjer rastejo njihova semena. Natančneje, ta organ je del, ki vzgaja semena.

Rosy Drop izvleček

Rosy Drop Extract je izvleček jajčnika divje damaščanske vrtnice. Je botanična sestavina, ki ima podoben učinek kot Živalska posteljica. Lahko aktivira rastni faktor in izloči 4-krat več aktivnega kisika kot Živalska placenta. Vaši koži pomaga pri boju proti številnim znakom staranja.

Izvleček matičnih celic vrtnice

Je negovalni izvleček iz matičnih celic bolgarske naravne vrtnice.

Matične celice se lahko preoblikujejo v različne vrste celic in igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju čvrste in elastične kože mladega videza.

Na žalost se sposobnost razmnoževanja izvornih celic s staranjem zmanjšuje in povzroča staranje kože, kot so gube, povešenost in suhost. Na področju regenerativne terapije uporabljajo izvleček izvornih celic za regeneracijo kože.

Za masko uporabljamo veliko tega izvlečka izvornih celic. Osupljivi učinki izvornih celic vrtnic se uporabljajo za pomladitev vaše kože. Lahko napne vašo kožo in ji pomaga, da je videti svetlejša in čvrstejša.

0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna!Vrni se v trgovino